Sticla Laminata

Rezistenta acestui tip de sticla se datoreaza foliei de laminare – in cazul in care panoul se sparge tine bucatelele de sticla impreuna astfel, sticla laminata scade riscul accidentarii.

Putem executa panouri laminate care sa includa una sau mai multe foi din sticla securizata. In cazul in care ambele foi de sticla sunt securizate si ambele se sparg, are loc efectul de „patura umeda”: bucatelele micute de sticla sunt tinute impreuna de folia laminata. Datorita proprietatilor sale, folosirea sticlei securizate si laminate este in special recomandata in cazul balcoanelor ,usilor si ferestrelor. Pretul sticlei laminate depinde foarte mult de numarul si grosimea foilor de sticla, precum si de calitatea foliei laminate.

Executam balustrade din sticla laminata si/sau securizata ce raspunde tuturor standardelor de siguranta in constructii. Va oferim o gama variata de culori si finisaje: executam balustrade din sticla laminata si/sau securizata ce raspunde tuturor standardelor de siguranta in constructii. Va oferim o gama variata de culori si finisaje: Sticla float clear Sticla ultraclara Sticla colorata in masa bronz/gri/verde/albastru Sticla sablata chimic sau laminata cu folie mata

bodrum escort